Loteria Vizelor DV  20xx :: Forumul Loteristilor

Go Back   Loteria Vizelor DV 20xx :: Forumul Loteristilor > Am ajuns in America ! > Ai nostri copii

Reply

Thread Tools Display Modes
Old 01-26-2010, 03:02 AM
Irina Irina is offline
Profesor
Forumo-dependent

Vin si eu cu un sfat pt cei care au copii mici, de varsta cresei. Incercati sa gasiti o pesoana autorizata care ia in grija mai putini copii, de obicei nr max este 4.

Cresa nu e o optiune f buna, mai ales dc copilul este sensibil, se va imbolnavi f des, veti lipsi de la servici, plus bani in plus pe la doctori.

Copilul meu pana la varsta de un an nu a avut nici macar o raceala.
L-am dus la una dintre cele mai bune crese din oras. In trei saptamani s-a imbolnavit cumplit: ear infection, viroza, HMFD, strep throat, stomach flu si totul a cuminat cu o pneumonie f grava cu febra de 104-105 F, plus ca e suspect de mononucleoza (asteptam rezultatele la teste).

Intotdeauna sa aveti o solutie de urgenta, o bona dispusa sa stea cu el at cand este bolnav. Pe noi toate astea ne-au luat pe nepregatite, nu ne asteptam, acum trebuie sa stea acasa cel putin 3 luni ca sa se refaca.

Nu este obligatoriu sa patiti ca noi, dar e bine de stiut ca lucrurile nu merg intotdeauna cum trebuie.
Old 01-26-2010, 06:48 AM
cal_user cal_user is offline
Profesor
Forumo-dependent

Quote:
Originally Posted by Irina View Post
una dintre cele mai bune crese
Asta pare mai degraba un Petri dish cu variate feluri de virusi. Poate chiar unul din angajati e vehicul pentru citeva. (Imi pare rau de experienta voastra. Insanatosire grabnica!)

Last edited by cal_user; 01-26-2010 at 06:55 AM.
Reply With Quote
Old 01-27-2010, 09:16 AM
diapunctc's Avatar
diapunctc diapunctc is offline
Profesor
Forumo-dependent

Irina, imi pare foarte rau ca ati avut asa probleme. Insanatosire grabnica, si sa nu ramana nici un fel de urme!

Din pacate daca vorbiti cu alti parinti sau oameni care lucreaza in gradinite, cei mai multi va vor spune ca atunci cand un copil intra pentru prima data intr-o comunitate de copii (si asta indifferent de varsta, ca e la ateva luni, 1 an, 3 ani sau chiar direct la scoala), cel mai probabil in primele luni se va imbolnavi frecvent .... e trist, dar se intampla peste tot, inclusiv in Romania, inclusiv in SUA.

Partea buna e ca nu e neaparat sa se intample asa (ex: noi n-am avut probleme deloc). Dar e important sa ai pregatita o solutie "just in case". Chiar daca nu e prima data in comunitate, ci doar schimba comunitatea, e alta zona, alti virusi ...asa ca riscuri de imbolnavire mai frecventa exista.
Reply With Quote
Reply

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules