Loteria Vizelor DV  20xx :: Forumul Loteristilor

Go Back   Loteria Vizelor DV 20xx :: Forumul Loteristilor > Loteria Vizelor de la A la Z > Am cistigat Loteria Vizelor!

Reply

Thread Tools Display Modes
Old 09-02-2010, 07:06 PM
Virag's Avatar
Virag Virag is offline
Suflet transatlantic
Team Member

Eu zic sa nu te agiti. Plicul probabil va sosi, insa procesarea mai dureaza cateva saptamani. Din acest motiv, in mod evident nu ai cum sa fii programat pe noiembrie (deja programarile pe octombrie s-au facut).
Presupunand ca procesarea cazului tau dureaza sase saptamani (acum cativa ani cam atata dura), pana pe mijlocul lunii octombrie, cand se incheie programarile pentru luna decembrie, s-ar putea sa fie gata.

Deci eu as zice ca sa o iei incet, timp ai ca sa-ti rezolvi actele pentru interviu pana prin decembrie, probabil ianuarie.

Nu ai ce pierde, America tot aici ramane, chiar daca mai stai prin Romania o luna-doua, eventual mai mergi la o bauta cu prietenii de Revelion inainte de plecare, ori mai vezi tu ce faci. Exerseaza rabdarea si umplerea timpului cu activitati placute (si daca se poate ieftine), abilitati care se afla la mare pret si pe aici.
Old 09-02-2010, 07:08 PM
dtcafe dtcafe is offline
Junior Member
Bobocel

Salutare!
case number: 2011eu00002xxx
primit plic 1 : 15 mai 2010
trimis formulare: 26 mai 2010- prima data
Am trimis formularele prin POSTA ROMANA- mare greseala- prioritar, par avion, recomandata...dar fara confirmare de primire. Cica nu aveau ceva cartonase rosii. Trimit vreo 3 mail-uri la KCC raspunsurile sunt aceleasi:volum mare de lucru, sa revin in 2 , 4 saptamani. Sun la KCC si surpriza: nu au primit nimic! Mi au spus sa le retrimit.Era 27 august. Le am trimis cu DHL si au ajuns in 2 zile.Era 1 septembrie.
INTREBARI: cand credeti ca voi primi plicul 2? se va mai tine cont de case number? KCC ia in considerare numai momentul in care a primit formularele de la mine?
Va multumesc!
Reply With Quote
Old 09-02-2010, 07:50 PM
dtcafe dtcafe is offline
Junior Member
Bobocel

mersi virag
apreciez optimismul
Reply With Quote
Old 09-03-2010, 09:11 AM
cristina_g cristina_g is offline
Junior Member
Bobocel

Quote:
Originally Posted by dtcafe View Post
Salutare!
case number: 2011eu00002xxx
primit plic 1 : 15 mai 2010
trimis formulare: 26 mai 2010- prima data
Am trimis formularele prin POSTA ROMANA- mare greseala- prioritar, par avion, recomandata...dar fara confirmare de primire. Cica nu aveau ceva cartonase rosii. Trimit vreo 3 mail-uri la KCC raspunsurile sunt aceleasi:volum mare de lucru, sa revin in 2 , 4 saptamani. Sun la KCC si surpriza: nu au primit nimic! Mi au spus sa le retrimit.Era 27 august. Le am trimis cu DHL si au ajuns in 2 zile.Era 1 septembrie.
INTREBARI: cand credeti ca voi primi plicul 2? se va mai tine cont de case number? KCC ia in considerare numai momentul in care a primit formularele de la mine?
Va multumesc!
se pare ca se proceseaza in ordinea primirii. noi avem case number 15*** si le-am dat mail sa-i intrebam daca au primit actele si sa ne spuna data interviului... ai mai jos raspunsul celor de la kcc:

Thank you for your inquiry.

Your forms have been received and are waiting to be processed. Mail is processed in the order of the date received, thus the importance of submitting your forms in a timely manner.

Sa inteleg ca o persoana care are cn sa zicem 20*** si a trimis formularele mult mai repede decat mine, are interviul inaintea mea??

Last edited by cristina_g; 09-03-2010 at 09:22 AM.
Reply With Quote
Old 09-03-2010, 12:43 PM
Aramis's Avatar
Aramis Aramis is offline
Profesor
Forumo-dependent

nu. interviurile se programează funcţie de numărul de caz, conform eşalonării publicate în Visa Bulletin. dacă însă cineva nu trimite plicul 1 înapoi la timp, el va trebui să aştepte până când actele sale vor fi procesate, ceea ce durează (zicea Virag pe undeva ieri) vreo 6 săptămâni. dacă de exemplu ai CN 1000 şi trimiţi (ajunge al KCC) plicul 1 doar în septembrie, nu vei mai intra în calcul pentru luna octombrie, pentru care deja s-au făcut programările dinainte de 10 august, ci doar pentru luna decembrie în cel mai bun caz, funcţie de câte plicuri are de procesat în acel moment funcţionarul pe al cărui birou ajunge plicul tău.

Ion Luca Caragiale (1852-1912)
Frumoasă ţară avem! Păcat că e locuită.
*** colectiv, Academia Caţavencu
Reply With Quote
Old 09-03-2010, 03:53 PM
mluciano1 mluciano1 is offline
Junior Member
Bobocel

Quote:
Originally Posted by bebe29 View Post
salutare.am CN 7XXX si mi-a venit plicul nr 2 acum 2 zile, bafta tuturor.
si cam pe cand esti programat la ambasada?
Old 09-03-2010, 06:22 PM
bebe29 bebe29 is offline
Junior Member
Bobocel

am fost programat la interviu la sfarsitul lui octombrie
Reply With Quote
Reply

Currently Active Users Viewing This Thread: 2 (0 members and 2 guests)

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules