![]() |
|
|
|||
|
|||
|
Doamnelor,domnisoarelor,domnilor,stimati colegi!
va rog lamuriti-ma daca este o conditie lipsa oricaror datorii bancare.eu am datorii-credite la doua banci.biroul de credit colaboreaza cu ambasada,furnizandu-i informatii in legatura cu datornicii? E posibil sa mi se adreseze o astfel de intrebare? ![]() Daca la interviu se aduce in discutie aceasta problema,vor accepta sa-mi ofere viza in ideea ca eu nu doresc sa fug de datoriile din Ro,ci sa le platesc in continuare? Va multumesc! |
|
|
||||
|
||||
|
nu te īntreabă nimeni despre ce datorii ai.
|
||||
|
||||
|
eu aveam datorii bancare in momentul interviului, chiar cu intarzieri, si nu m- a intrebat nimeni nimic.
|
|
|
|||
|
|||
|
Va multumesc Spartacus si Aramis!am postat trei intrebari si in thread-ul "Catre America - Plecare separata".Imi raspundeti va rog si la acelea?
va salut! |
|
|
|||
|
|||
|
Salutare!
La interviu trebuie sa ai un AOS,aprox 5000$/persoana pe un extras de cont si acte de proprietate pe casa sau masina. Eu am un AOS,iar banii ii voi strange(un eventual imprumut de la rude pt a completa suma necesara). |Problema e cu proprietatile:nu am nici casa ,nici masina pe numele meu sau al sotiei.Casa in care locuim e pe numele socrului meu. |Intrebarile mele: 1) Va fi suficienta o declaratie la notar(care e ieftina) din partea socrului care sa adevereasca faptul ca locuim in casa lui,sau va trebui sa treaca in proprietatea mea casa?De intocmit actele cu mine proprietar costa cam 7000ron=2000$ la notar si daca nu e absolut necesar nu o fac!It's all about the Benjamins! 2) La fel si cu masina:e musai sa am o masina pe numele meu sau al sotiei?Avem in familie un daewoo tico,un peugeot 206 si un bmw x5. Multumesc! |
|
|
||||
|
||||
|
nu trebuie sa ai casa si masina.
eu am avut AOS si 5 mii de dolari si a fost ok. |
|
|
|||
|
|||
|
Quote:
Ai fost singur sau impreuna cu sotia? |
|
|
|||
|
|||
|
Quote:
|
|
|
||||
|
||||
|
cu sotia cui si unde? ca eu is burlac. chestiile astea nu se spun:d
|
|
|
|||
|
|||
|
buna
va rog sa-mi scuzati naivitatea, sunt noua pe forum si vreau sa aplic pt prima data la Loterie..... referitor la banii pe care trebuie sa-i ai in cont la interviu, avand in vedere ca suntem o familie de 4 persoane, ar trebui sa avem 20.000 $ ..... intrebarea mea e urmatoarea: daca imprumut o parte din acesti bani si ii pun in cont, apoi as putea sa-i scot sa-i inapoiez? mai verifica cineva , ceva pana plec ??? multumesc |
![]() |
| Currently Active Users Viewing This Thread: 2 (1 members and 1 guests) | |
| flyboy |
| Thread Tools | |
| Display Modes | |
|
|