![]() |
|
|
|||
|
|||
|
Adica sa poti verifica daca esti castigator.
Atunci baietii te-au indrumat bine. Mergi pe acel site. Manolos, imi cer scuze. |
|
|
|||
|
|||
|
Este numarul pe care ti-l dau in momentul inscrierii si pe care tu trebuia sa-l listezi.
|
|
|
|||
|
|||
|
Sa inteleg si eu. nu vb de inregistrarea online de anul trecut din noiembrie-decembrie ( si acolo primesti un numar de inregistrare cu care verifici daca esti selectat???).
Vorbesc de case numberul primit in mai si care are 14 cifre, pe site-ul vostru imi cer unul din 16 cifre. Am fost declarat castigator din moment ce am fost selectat intre cei 100.000 de mii. Ma intereseaza daca pot vedea daca am fost selectat iar pt interviul de viza sau asta doar ei stiu cu cateva luni inainte de interviu |
|
|
|||
|
|||
|
Quote:
Pe site-ul care il ai mai jos, poti verifica online daca ai fost selectat castigator al loteriei. Data programarii interviului o vei obtine in urma primii 2 NL cu 4 - 6 saptamani inaintea interviului. Nu exista un site online unde sa fie trecute datele programate pt interivuri. ( daca asta era intrebarea). |
|
|
|||
|
|||
|
pt voi castigator al loteriei inseamna ca ai primit primul plic si trebuiesc completate cele 2-3 formulare,
dupa completare mai poti afla daca ai fost declarat castigator pt ca din cei 100.000 de mii nu toti primesc plicul cu raspunsul de OK, in afara de e-mail si telefon mai sunt si alte cai de verificare |
|
|
|||
|
|||
|
Quote:
CORECT. si eu asta spuneam, exista acel site, in cazul in care posta nu iti aduce plicul, poti afla de acolo daca ai fost selectat. |
|
|
|||
|
|||
|
putem vb pe mess?
|
|
|
||||
|
||||
|
Quote:
Quote:
Quote:
|
|||
|
|||
|
S`a intamplat vreodata ca doua persoane sa se casatoreasca dupa ce au primit primul plicul, si sa nu ia amandoi viza? Casatoria sa fie pe bune nu din interes!!
|
|
|
||||
|
||||
|
Tu poti sa incerci sa dovedesti ca e pe bune si nu din interes (poze, facturi etc.). S-a mai discutat pe aici!
Bucură-te de ceea ce ai și visează la ceea ce-ți dorești ! Case Number: waiting Entered lottery: 11th November, 09 NL received: waiting Sent NL to KCC: 9th August, 09 Confirmation: 12th August, 09 Confirmation by KCC: waiting 2nd NL received: waiting Police report: waiting Medicals: waiting Interview Date: waiting Interview Status: waiting Visa Pickup: waiting |
![]() |
| Currently Active Users Viewing This Thread: 3 (2 members and 1 guests) | |
| ali***, cristina_g |
| Thread Tools | |
| Display Modes | |
|
|