![]() |
|
|
|||
|
|||
|
Quote:
Cineva mai intelept decat subsemnata, spunea ca oamenii obisnuiti invata din propriile greseli, cei inteligenti din ale altora, oare cum se numesc cei care nu si le zaresc pe ale lor? Quote:
Nici agresivitatea verbala, nici ipostaza de victima nu sunt posturi pe care persoanele cu adevarat invingatoare sa le adopte in a lor parcurs al vietii. Cat priveste inteligenta, hai sa nu ne hazardam in afirmatii, ca riscam sa cadem in penibilul, pe care mai ieri il imputai unui user, ce spui? Quote:
MANOLOS, Si eu am propria mea opinie vis-a vis de procentajul celor care raman in SUA si reusesc si al celor care se intorc din varii motive, insa initiatorul acestui thearad lasase sa se subinteleaga ca el ar detine alte info referitor la aceasta statistica al celor care raman si al al celor care renunta la taramul tuturor fagaduintelor. Bag seama ca omul cheie al acestui subiect din povestitorul cel intelept al propriei experiente de viata, s-a transformat incet, incet, iar atmosfera prieteneasca si plina de empatie versus alti semeni ce ar putea suferii o dezamagire prea mare in contact cu SUA, fu inlocuita cu alta mult mai agresiva, iat tonul de departe depasii stadiul de tedentios. Nu am inteles inca de ce nu prea reuseste sa vina si cu argumentatie in sprijinul celor sustinute cu multa infocare si patos; poate e prea preocupat cu trasul de concluzii si a pune etichete altor useri, ceea ce ii mananca suficiente resurse. Naiva cum ma stiu, eu inca mai astept si ceva argumentat din partea domniei sale, in afara de afirmatii lasate in aer , fara pic de sustinere in realitate, din moment ce se opune cu atat vehementa altor statistici enuntate pe forum. p.s: laudabila si eu una apreciez pozitia ta de pacificator , sper sa fie si de bun augur initiativa ta. |
|
|
||||
|
||||
|
Vai ce prostii mai debiteaza unii, ma minunez cand citesc din cand in cand cu placere acest forum care ma ajutat si ma ajuta cu informatii de fiecare data cand am nevoie. Sotia a facut recent o vacanta in Romania si a planificat-o cu un an de zile inainte de fapt de cand ne-am relocat in America 2009 . Am zis ok. desi nu era cazul, dar fiindca eu am toata familia aici am considerat ca e bine sa se duca sotia in Romania pentru familia ei. Dar socant, in afara de faptul ca s-au bucurat revazanduse cu cei dragi de acasa pentru ea a fost o experienta dupa care a luat o decizie: ca va mai merge acasa peste 10-15 ani.....Eu am ramas adanc mahnit de cele povestite de sotia mea. Ok nu vreau sa ma justific dar pentru mine dupa 20 de ani care au trecut de la marea schimbare in Romania oamenii cei dragi Romanii mei adevarati sufera si imbatranesc fara de vreme de atatea visuri si asteptari ce si le doresc din totdeauna, ori ma intreb daca este dreptate ca un popor cu oameni de valoare si o cultura de nepretuit pe acest pamant sa fie adormit pentru vecie nu vreau sa intru in amanunte ca ar trebui sa scriu o carte ....... Fiecare sa faca ce vrea si crede ca e mai bine pt. familia lui sa se relocheze pentru o viata mai buna sau sa se multumeasca cu MAI RAU SA NU FIE ! Mult noroc tuturor care au incercat si au reusit o relocare in viata fie ea si de la Arad la Bucuresti !!!
|
|||
|
|||
|
Eu sunt convins ca AdrianT va inceta disputa; mihaig06 continua sa-l provoace, nedorind astfel sa renunte. Este alegerea fiecaruia, fireste.
|
||||
|
||||
|
Thread inchis la cererea originatorului.
Va rog sa va abtineti cu totii pe viitor de la injurii si expresii necivilizate. Multumesc.
| Thread Tools | |
| Display Modes | |
|
|