Am ajuns la 7:15 in fata consulatului (de emotii am plecat mult prea devreme ca nu eram sigura cat dureaza predarea camerei si drumul) si am asteptat pana pe la 8 fara 5 cand ni s-a spus sa mergem inauntru. Am fost prevazatoare si am lasat bagajul la hotel, la ora aceea angajatii de la securitate nu aveau timp sau nervi sa controleze bagaje, mi s-a luat telefonul, forfecuta, pila si cele 2 USB stick si mi-au dat poseta inapoi.
Cu loteria eram eu si inca o famile din Republica Moldova, cu doi copii, un baiat in jur de 4-5 ani si o fetita sub un an. Mai tarziu cand incepusem deja predarea actelor a mai venit o familie fara copii in jur de 35 de ani amandoi, dar nu au fost foarte vorbareti asa ca nu stiu mai multe despre ei.
Predarea a fost foarte simpla, "Gabi Szabo" a fost foarte draguta si chiar a zambit de cateva ori, dupa predare am asteptat in sala vre-o 20-30 de minute apoi a urmat interviul, foarte scurt, am jurat ca spun adevarul, m-a intrebat doar ce vreau sa fac in US, daca am prieteni sau cunostiinte in US si daca prietenul meu e american. Mi-a spus ca dureaza emiterea vizelor cam 30 minute pana intr-o ora si sa astept. Dupa 30 minute ni s-a spus ca au ceva probleme cu amprentele si sa revenim la 14:30 dupa vize.
La 14:30 ni s-a facut instructajul (toata lumea a primit vizele), am primit plicurile galbene si pasapoartele si am plecat spre aeroport

.
Pe 27 mai plec spre Chicago, si apoi incepe stresul cu cautatul jobului, o casa noua, s.a.m.d....